Noc-prohibicije-cover

Veliki gradski maskenbal “Noć prohibicije uz Belgrade Dixieland Orchestra” / U susret proleću

Veliki gradski maskenbal “Noć prohibicije uz Belgrade Dixieland Orchestra” / U susret proleću

Pozivamo vas da 18. mart-a sa početkom u 21h, budete deo jedinstvenog muzičko scenskog spektakla u Mikser House-u koji će obuhvatiti tematski maskenbal i koncert Beogradskog Diksilend orkestra koji će nas vratiti u vreme 20-tih i 30-tih godina prošlog veka!

U okviru drugog po redu događaja ove vrste u Beogradu, zajedno ćemo se vratiti u zlatno vreme kabarea, flaper devojaka, svinga i diksilenda! Pripremite vaše maske, izvucite haljinu i odela iz ormara vaših baka i deka, našminkajte se u stilu Lajze Mineli i spremite se da partijamo kao na zabavama po kojima je poznat Veliki Getsbi.

Za muziku će ove vremeplovske večeri biti zadužen Belgrade Dixieland Orchestra jedini muzički sastav na Balkanu koji se isključivo bavi diksilend žanrom. Orkestar sastavljen od osam članova je osnovan 2001. godine, a od tada je stekao značajnu evropsku reputaciju, izdao je 5 CD izdanja i održao preko 500 koncerata.

Kako bi vraćanje kroz vreme bilo potpuno autentično, samo kostimiranim posetiocima će biti dozvoljen ulaz na Noć prohibicije, a za one najkreativnije i najoriginalnije kostime smo pripremili i specijalne nagrade.

1.Nagrada za najbolji kostim dobija jednu komplet ulaznicu za Exit Festival 2017 za sva četiri dana.
2.Nagrada za najbolji plesni par dobija dve komplet ulaznice za #MikserFestival2017
3.Nagrada za najuverljiviju „istorijsku“ ličnost dobija 2 ulaznice za predstavu Žaba u Mikser House-u 20. marta.
4.Specijalna nagrada CD Dixilend orkestra

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po ceni od 600 dinara, na prodajnim mestima Gigs Tix-a, dok će na ulazu biti 800 dinara.