Vampiri (2)

Vampiri i VIS Limunada vraćaju u stara dobra vremena 2. aprila!

„Mikser Goes Retro!“ festival, u organizaciji Mikser House-a i plesnog kluba „Sinatra“, održava se 2. aprila u Mikser House-u i celodnevnim programom će publiku vratiti u stara dobra vremena prošlog veka. Jednodnevni festival biće zatvoren koncertnom igrankom od 21 čas, kada će nastupiti čuveni “Vampiri” i “VIS Limunada”.

Web cover retro

Posetioci “Mikser Goes Retro!” festivala će biti u prilici da pogledaju izložbu oldtajmera, nauče kako da plešu sving, da naprave novu retro frizuru, urade „old school“ tetovažu, odmere snage u fliperu ili nabave komad vintage odeće, obuće ili aksesoara kakve su nosili Odri Hepbern, Hemfri Bogart, Elvis, Merilin i druge ikone čijem stilu se i danas divimo.

Dnevni program festivala je otvoren od 12 do 19 časova, ulaz je 200 dinara, a više o programu možete saznati na ovom linku.

Večernji program počinje u 21 čas, kada sve posetioce očekuje prava retro igranka. Svi zaljubljenici u retro zvuk i modu su pozvani da se naoružaju dobrim raspoloženjem, jer ih na bini Mikser House-a čekaju kultni Vampiri! Poslednja velika grupa stare Jugoslavije, kako kritičari vole da nazivaju čuveni beogradski bend, će podsetiti publiku na romantične trenutke njihanja na podijumu za igru uz “Pokloniću joj nebo” i naterati da istroše cipele za ples uz “Rama Lama Ding Dong” i druge poznate hitove.

Uz “Vampire”, 2. aprila će nastupiti i pokretači šlager renesanse “VIS Limunada”, muzički ansambl koji stvara i izvodi numere inspirisan međunarodnom popularnom muzikom sredine 20. veka i nastupima oživljava ovaj uzbudljivi period kroz specifičnu prizmu jugoslovenske popularne kulture.

Ulaznice za koncert Vampira i VIS Limunade nabavite na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 500 dinara. Cena će na ulazu biti 700 dinara, a karta kupljena u pretprodaji važi i za dnevni deo programa “Mikser Goes Retro!” festivala.