Mikser Sarajevo otvaranje 1030x444

Skroz Urbana priča… #MikserHouseSarajevo

Napokon!
08. septembra Mikser House Sarajevo otvara svoja vrata. Jedva čekamo da podijelimo sa vama naš dosanjani san – Kuću za sve naše ljude…
 
Prvo ćemo u 18:00 sa prijateljima iz Međunarodnog komiteta Crvenog krsta otvoriti galeriju Frederic Maurice. Nakon male svečanosti, u 19:00 otvaramo Balkan Design Shop. Onda se selimo u naš „event space“ gdje ćemo, sa našim dragim gostima, od 20:00 uživati u koncertu Dječije filharmonije sastavljene od divnih mladih muzičara iz Zagreba, Beograda, Skoplja i Sarajeva, na čelu sa dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom Jovanom Kolundžijom. Pored klasičnog repertoara, uživaćemo i u prepoznatljivim numerama filmske muzike. Ta djeca su čudo!
 
U 22:00 otvaramo vrata „event spacea“ za sve prijatelje Miksera koji nisu uspjeli dobiti pozivnicu, i častimo vas koncertom najvećeg svijetskog mega cara Ramba Amadeusa. Oko ponoći, kada đavoli i anđeli vode bitku oko spavanja, snove rastjeruje urnebesni umjetnički DJ dvojac Uroš Đurić i Žika Todorović.
 
Uz Đavola i Anđela ulazimo u novi dan, 9. septembar, u kojem nas čeka prvi komercijalni program Mikser Hose Sarajevo, a prvi rif na svom terenu će u 21:00 odsvirati najpotentniji progresivni sarajevski bend SKROZ. Nakon Adnana Šarana i ekipe, i nakon skoro 2 godine od posljednjeg nastupa u Sarajevu, na scenu izlazi Damir Urban & 4.
 
Ulaznice za prvi komercijalni projekat Mikser Housea Sarajevo – koncert SKROZ i Urban & 4, možete nabaviti od 11.08. na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba! Cijena ulaznice za prvih 200 kupaca iznosi 15 KM.
 
Želimo da se zajedno sjećamo 8. i 9. septembra 2017., da zapamtimo dane kada je otvoren Mikser House Sarajevo, kada je počela Skroz Urbana priča…
 
Vidimo se u Kolodvorskoj 12