babe-web

Samostalni koncert grupe Babe nakon 20 godina u Beogradu

Čuvena grupa Babe posle više od 20 godina pauze svoj samostalni koncert u Beogradu održaće u subotu 01. aprila, sa početkom u 21h u Mikser House-u!

Poslednji beogradski koncert Baba desio se negde krajem devedesetih, niko od članova više ne pamti kada i gde, a bend je u Beogradu, nakon ponovnog okupljanja pre neku godinu, zabeležio samo niz izuzetno uspešnih festivalskih nastupa na Long Night Festu, Beer Festu, Arsenalovom zagrejavanju u Bašti SKC-a…

„Koliko god da je prošlo od tada, glavno je da smo i dalje na okupu, i da je 01. april dobra prlika za našu svirku. Gledaćemo da u Mikseru ne bude klasičan koncert, već performans uz interakciju sa publikom, da tu bude nečeg malo pomerenog“, najavljuje pevač i gitarista Žika Milenković.

Babe, čuvene po hitovima kakvi su „Noć bez sna“, „Ko me ter’o“, „Da te vidim golu“ i „Slanina“, publici u Mikseru prirediće „šarolik i osvežen repertoar, koji će uključivati i par pesama koje ljudi do sada nisu čuli“.

„Novi album smo snimili, ali nikako da ga smiksamo i uvek bi nešto dodavali. K’o da, Bože mi oprosti, pletemo goblen. Zapravo, tragamo za još većim hitom od svih što smo imali do sada“, objašnjava Žika.

Babe su, pored Žike, gitarista Zoran Ilić-Ilke, basista Dejan Škopelja-Škopi, bubnjar Goran Ljuboja-Trut, kao i mlade snage gitarista Stefan Aćimović i klavijaturistkinja Luna Škopelja.

Ulaznica za Babe u Mikseru možete nabaviti po promo ceni od 800 dinara preko mreža Eventim i Gigstix, kao i u Mixeru.