Ljubav-web

Promocija knjige „Da li će ljubav preživeti 21. vek?“ Gordane Nikić / 07. mart

Pozivamo vas na promociju knjige „Da li će ljubav preživeti 21. vek?“ Gordane Nikić koja će se održati u utorak 07. marta u 19 časova u Mikser House-u!

Gordana Nikić u knjizi Da li ce ljubav preživeti 21. vek?, suptilno i ženski, a hrabro i mudro, otvara sve značajne aspekte ljubavi, od brižnosti do seksualnosti. Još značajnijim se čini što nakon otvaranja sledi primer, savet, uputstvo, vodič za upotrebu… Takođe, knjiga odražava autorkino umeće da kombinuje naučni tekst, pisan odgovarajućim diskursom, s primerima iz njene psihoterapeutske prakse.

Specijalni gost biće i Zoran Milivojević, psihoterapeut, pisac i aktivista, autor nekoliko bestselera: Emocije, Formule ljubavi, Uloviti ljubav, Mala knjiga za velike roditelje, Psihologike i mnoge druge.

Gordana Nikić je doktor psiholoških nauka, REBT psihoterapeut i predavač na Univerzitetu Singidunum u Beogradu. Doktorirala je I magistrirala na Filozofskom fakultetu u Beogradu (odsek za razvojnu psihologiju) na teme iz oblasti ljubavi i partnerskih odnosa. Postavila je i  vodila  predmete kroz koje su studenti sticali teorijska  znanja ali i usvajali životne veštine:  emocije u komunikaciji, emocionalna inteligencija i posao, trema i javni nastup, ljubav i partnerski odnosi.

Završila je četvorogodišnju  obuku za REBT psihoterapeuta pri Institutu Albert Elis iz Njujorka. Aktivno radi kao istraživač,  edukator i psihoterapeut u oblasti partnerskih odnosa, kao i prevencije i rešavanja emocionalnih problema kod zdravih ljudi.

www.psihologija-emocije.rs

Ulaz je slobodan. Dobrodošli!