02-web-ksenija-mijatovic

Predavanje Ksenije Mijatović: Ja mogu sve

Ksenija Mijatović, licencirani HYL (Heal Your Life) trener programa Lujze Hej i nosilac sertifikata ‘’Uvod u integrativnu psihoterapiju’’ dr Kenta Evansa, održaće u subotu, 24. septembra, u 17h, u Mikser House-u, predavanje „Ja mogu sve“. Predavanje traje dva sata, a ulaznice po ceni od 600 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a.

O predavanju:

Živimo u vremenu u kome su promene brze, česte, i ne baš uvek naš izbor. “Bombardovani“ smo prevelikim brojem informacija, iznureni robovanjem telefonima, mailovima  i kompjuterima. Neizvesnost i nesigurnost koju nosi život ovog doba, urušava naš optimizam i volju.

Najalrmantnije od svega jeste to što smo naučili da umorno i neveselo stanje tretiramo kao normalno. To se negativno odražava na sve aspekte našeg života, i sve postaje uzdrmano i uznemireno – od partnerskih odnosa, odnosa sa prijateljima i kolegama , odnosa unutar same porodice, pa do najvažnijeg – našeg zdravlja.

U nama je sav potreban potencijal. I svi odgovori kako do kavlitetnijeg i boljeg života.

“JA MOGU SVE“ je predavanje koje je namenjeno  ljudima svih životnih doba, spremnih da upravo unaprede kvalitet življenja. Takođe, svima  koji smelo traže odgovore na sopstvena pitanja . Kroz tehnike pozitivne  psihologije, ali i mnoge  druge tehnike kao što su: meditacija, relaksacija, osluškivanje  i uvažavanje sopstvene intuicije, te mnoge druge. Otvaraju nam se vrata za jedan potpuno novi svet – svet u kome razumevajući sebe i menjajući sebe menjamo i svoj život na bolje.

O predavačici:

Ksenija Mijatović je licencirani HYL (Heal Your Life) trener programa Lujze Hej, i nosilac sertifikata ‘’Uvod u integrativnu psihoterapiju’’ dr Kenta Evansa.  Od 2014.godine je i edukant  integrativne psihoterapije. Danas, očekuju je master studije u oblasti psihologije. Kako joj nije bilo teško da  studije psihologije upiše u 40.-oj godini, preostaje joj još diplomski, naravno – u roku.

U svojoj muzičkoj karijeri, Ksenija je izdala 4 studijska albuma, a njenu  karijeru krase i mnoge festivalske nagrade.

Projekat  “Dobre misli” kao njena autorska i jedinstvena ideja, ispratilo je više stotina ljudi. Radionice, kao sastavni deo ’’Dobrih misli’’ doprinele su  polaznicima preobražaj u sopstvenim životima. Upravo  ti ljudi su joj bili vetar u leđa da se realizuje ovo predavanje,  kao još jedan u nizu njenih projekata.