Pero Defformero promo

PERO DEFFORMERO OBJAVILI PRVI SPOT SA NOVOG ALBUMA

Uoči predstojećeg beogradskog koncerta, koji se održava u petak 3. marta 2017. u Mikser House-u, Pero Defformero su objavili svoj novi i dugo očekivani singl za pesmu „Hipster“ kao najavu predstojećeg albuma koji će izaći na jesen. Pre dve nedelje Pero Defformero su najavili novi singl , ali niko nije očekivao da će pesma biti lansirana tako brzo, pa je za očekivati da će i na samom koncertu biti još iznenađenja.

Takođe se uskoro očekuje i novi album, a potvrđeno je da će izdavač biti ponovo Multimedia Music, diskografska kuća koja je objavila i dva prethodna albuma ovog benda.

Da podsetimo, Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Bend je osnovan davne 1993 godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama… Sa izuzetnom dozom humora pristupaju izvođenju na bini, pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou. Bilo kako bilo, Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, a izgleda da će, po svoj prilici 2017. biti njihova godina.

Zvanična promocija singla i premijerno izvođenje nove pesme biće na predstojećem koncertu u Mikser House-u, 3. marta 2017. godine sa početkom u 21h.

Specijalni gosti su band Nemesis – jedini ženski melodic death metal bend u Srbiji, nastao krajem 2013. godine u Beogradu, po ugledu na Arch Enemy