02-web-pero

Pero Defformero i Nemesis na sceni Mikser House- a

Cenjeni publikume!

Pozivamo vas da svojim uvaženim prisustvom ulepšate ovaj nemili kulturno-umetnički događaj koji će se održati u petak 03. marta sa početkom u 21h na sceni Mikser House-a i tako svakom kupovinom karte donirate broju prisutnih na ovom koncertu. Sva neklasična dela novokomponovanog Gastarbajt-Metala biće u izvođenju tehnički prekvalifikovanih folk-metalaca široj publici nepoznatog imena Pero Defformero a da bi sve ipak imalo smisla i ukusa, pobrinuće se mlade dame iz benda Nemesis.

Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Bend je osnovan davne 1993 godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama… Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.

https://www.facebook.com/Pero.Defformero.band/

Special support by NEMESIS!

Nemesis je jedini ženski melodic death metal bend u Srbiji. Nastao je krajem 2013. godine u Beogradu, po ugledu na Arch Enemy. Tokom prvog sastanka shvatile su da bi idealno rešenje bilo da u tom bendu sviraju samo devojke. Prvobitno su izvodile pesme drugih bendova, ali se trenutno bave isključivo autorskim radom.

https://www.facebook.com/girldeathmetal/

Prvih 200 karata se prodaje po promotivnoj ceni od 600 dinara!

Pretprodaja karata: Gigstix.