kugla kuhinja

Out of office – Afterwork Clubbing & MH Tim Cooking

Out Of Office sa nama i ovog petka !! Sutrašnji Out Of Office – Afterwork Dining & Clubbing menu za vas priprema Mikser Tim!! Naš MasterChef je Almir Kurt a njegova podrška su Natalia DmitrievaMonika MocevicHalid Gušo. Vidimo se sutra poslije posla!!

I u novembru sa nama predivna ekipa Out Of Office-a i super projekat koji nas raspleše petkom poslijepodne. Sarajevski ples poslije posla idealna je terapija za kraj radne sedmice i mjeseca…  Novembarski raspored donosi novo izdanje Out Of Office – Afterwork Dining & Clubbing  druženja u Mikseru.

Naravno, bez najfinijih plesnih nota nema ni Out of office atmosfere na koju smo navikli.

„Nakon ručka poslije posla nastavljamo druženje uz plesni set mladog sarajevskog producenta i DJ.a Fornive, koji će u petak imati svoj prvi nastup na Out Of Office-u. Obujte najudobnije plesne cipele, trebaće vam.“ – porućuju organizatori.

Ulaz na Out of office je besplatan, vrata se otvaraju u 16.30 sati, odmah nakon završetka radnih obaveza, plešemo i družimo se do ponoći. Naravno, svi oni koji nam se pridruže odmah poslije posla moći će uživati pića po posebnim cijenama, a happy hour će trajati od 16.00 do 19.00 sati.

Dress code: Business casual

Sve ostale informacije možete pronaći na Facebook eventu: Out of office – Afterwork Dining & Clubbing

Vidimo se  !!