unnamed

Novi spot benda Ničim Izazvan za pesmu ,,KO NAM JE UBIO RADIO?“

Pred treći u serijalu Double Date koncerata, koje tradicionalno održavaju u Beogradu, u Mikser House-u 14. februara, NIČIM IZAZVAN su objavili novi spot za pesmu ,,KO NAM JE UBIO RADIO?“

,,Iako na prvu loptu tako ne zvuči, ali i nova pesma ima ljubavnu tematiku. Dočarali smo ljubav prema radiju!“, kažu članovi grupe Ničim izazvan, koji su u spotu za novi singl imali zanimljivo društvo. ,,Video je nastao u saradnji sa Danielom Girizdom, a naši ,,saučesnici“ u spašavanju radija bili su mališani iz OŠ ,,Ivo Andrić“ i mladi glumci iz dramskog studija ,,Veljko Dugošević“. Posebno smo ponosni na saradnju sa našim proslavljenim rukometašem Nenadom Peruničićem, koji je u ulozi glavnog negativca… mekog srca“.

,,Živeo radio!“ poručuju članovi grupe Ničim izazvan i pozivaju na Double Date #2+1 u utorak, 14. februara!

 

Ničim izazvani sa kojima Beograđani već tradicionalno provode Dan zaljubljenih, ugostiće u Mikser House-u Volanda Le Mata, pionira nove hrvatske kantautorske scene, i (Ne)normalnejedan od najentuzijastičnijih, najzabavnijih i najpozitivnijih bendova na našim prostorima.

Ulaznice za Double Date #2+1 po promotivnoj ceni od 800 dinara dostupne su u Mikser House-u i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).