nicim-iz-web

Ničim Izazvan poziva na Double Date #2+1 / 14. februar

Poziv na Double Date 14. februara uvek stoji.
Uvek ga upućuje grupa Ničim Izazvan sada već tradicionalno u Mikser House-u:,,Double Date, evo već treći, sjajna je prilika da započnemo neke nove saradnje i da produbimo postojeće. Do sada smo 14. februara nastupali sa Evom Braun i grupom Silente, oba puta u Mikser House-u. Ovoga puta biće interesantnije nego ikad! Vrlo smo ponosni na druženje i rad sa drugim umetnicima koji su nam bliski. Nismo mogli da se odlučimo ko da nam bude ,,date“ ove godine, pa je Double Date dobio svoj +1! Kao prvo – biće nas tri benda! A na drugom, možda i važnijem mestu, sviramo sa ljudima kojima se divimo i koji su nam izuzetno dragi! Nadamo se da i mi posedujemo senzibilitet Voland Le Mata i da delimo vedrinu koju imaju (Ne)normalni“, iskreni su članovi grupe Ničim izazvan i za Dan zaljubljenih obećavaju veče potpuno ispunjeno dobrim ritmovima, osmesima i nežnim zvucima.

Ničim Izazvan su Volanda Le Mata pozvali kao pionira nove hrvatske kantautorske scene, a koji je za beogradsku publiku još uvek nedovoljno otkriveno blago nove osećajnosti, a (Ne)normalne kao jedan od najentuzijastičnijih, najzabavnijih i najpozitivnijih bendova koji trenutno stvaraju na našim prostorima.

Ulaznice za Double Date #2+1 po promotivnoj ceni od 800 dinara dostupne su u Mikser House-u (Karađorđeva 46) i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).