Neno-web

NENO BELAN i Fiumens proslavljaju 20 godina u Mikser House-u!

“Što je danas ljep i sunčan dan! “

Pevač legendarnih „Đavola“ NENO BELAN i njegov bend FIUMENS u punom sastavu nastupaju uživo u Mikser House- u, 11. marta, sa početkom u 21h. Nakon nedavno održanog najvećeg samostalnog koncerta  u Belanovoj karijeri, u zagrebačkom Domu sportova, na kojem je proslavio 20 godina saradnje sa Fiumensima na red je došla i domaća publika!

Stoga očekujte veliku produkciju, sjajan zvuk , kao i uvek, niz nezaboravnih pesama, sada već pravih evergreena iz vremena Đavola, pa Belanove solo karijere, ali i hitove kojima je poslednje dve decenije Belan sa Fiumensima potvrdio status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima.

Neno Belan nedavno je objavio i novi album, na kojem su se našle pesme kojima je u poslednje vreme osvajao vrhove top lista, poput aktualnog hita ‘Sanjaj’, dueta sa Majom Posavec ‘Tvoj glas’, hit singlova ‘Jer je pjesma dio nas’, ‘Anđela anđele’, ‘Ulicama grada (pjesma sreće)’, ali i nezaboravno izvođenje ‘Vino noći’ u duetu sa muzičkom divom Josipom Lisac koja je snimljena na prošlogodišnjem koncertu u Domu sportova.

Za zagrevanje su zaduženi specijalni gosti – beogradski bend PSI.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara možete kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, Felix shopu kao i u Mikser House-u!