04-Petar-B-Web-Pic

Mikser teatar: ’’Reče jedan čoek, ćeraćemo se još kad budem mlađi’’

Predstava  glumačkog barda Petra Božovića ’’Reče jedan čoek, ćeraćemo se još kad budem mlađi’’ održaće se 12. aprila sa početkom u 20h u Mikser House-u.

Predstava je režirana po tekstu jednog od naših najvećih pisaca, Matije Bećkovića, po delima  „Reče mi jedan čoek“, „Ćeraćemo se“ i „Kad budem mlađi“. Scenograf u predstavi je Boris Maksimović.

Premijera predstave „Reče mi jedan čoek, ćeraćemo se još kad budem mlađi“ održana je u Pozorištu Slavija u oktobru 2016.godine.

Nijedno izvođenje ovog teksta ne može da učini da se toliko smejemo, da nam idu suze na oči, da se previjamo da nas stomak boli… Genijalni Petar Božović će vam pružiti dnevnu dozu terapije smehom kojoj ćete se svakodnevno vraćati.

Autor je rekao da u ovoj „triptih“ monodrami ima „smeha, gorkog smeha, tužnog smeha, tužbalica, grohotnog smeha i smeha samom sebi“.

Petar Božović, jedan od naših najvećih bardova i poznati srpski glumac, rođen je u Zemunu. Proslavio se ulogama u mnogobrojnim pozorišnim predstavama, filmovima i TV serijama. Odmalena je voleo da čita. Prvo je upisao Filološki fakultet, špansku književnost i italijanski jezik, koji nije završio jer je pri kraju studiranja upisao ono što voli a to je gluma.

Popularnost je stegao ulogama u predstavama ’’Lepa sela lepo gore’’ ,’’Nož’’, ’’Složna braća’’, ’’Čudo neviđeno’’ i mnogim drugim.

Uživajte u ovom izvandrednom umetničkom delu i pisca i glumca.

Odlomak iz predstave:

Ulaznice po promo ceni od 600 dinara možete nabaviti na prodajnim mestima  GigS Tix-a i u Mikeru, dok će na ulazu cena karte iznositi 800 dinara.