teen-kids-web-baner

Mikser Teen Kids Market / 24. decembar

Mikser Teen Kids Market – specijalno novogodišnje izdanje

Stiže Nova godina, a sa njom i vreme darivanja – poklona, osmeha i radosti. Praznična čarolija u Savamali kulminira u subotu, 24. decembra na Mikser Teen Kids marketu!

Specijalno novogodišnje izdanje Mikser  “Teen Kids” marketa donosi  novi, prošireni koncept ovog događaja: Teen zonu , Kids zonu i Gifts & Beauty zonu.

Svi koji 24. decembra dođu u Mikser House moći će da učestvuju u različitim radionicama i uživaju u predstavi i zanimljivim nastupima, ali i da isprobaju najnovije video igrice, između ostalog i čuvenu igricu Awakening Of Heroes,  koje su obeležile prethodnu godinu.

A to nije sve! Ove godine poseban deo programa posvećen je je i onima koji su prerasli teen uzrast! Gift&Beauty zona novogodišnjih poklona i ludorija! Ako ste sve ostavili za poslednji čas, mi smo mislili na vas!

Dečija predstava „Iz ja grada u Ti grad“,po motivima knjige Mirsini Vigopolu,a dramatizaciji Nine Linte, prati avanture Srdjana koji iz svog rodnog JA grada, u kome vlada kraljica Gordana, dospeva prateći devojčicu Vedranu iz TI grada u potpuno drugačije okruženje, na programu je od 18h!

Pozivamo mališane, tinejdžere, ali i njihove roditelje da nas posete i da svi zajedno proslavimo radosti koje nam je zima donela! Gosti Teen Kids Marketa biće glumci, dečji pisci, muzičari, slikari i mnogi drugi koji će  veselu subotu u Savamali učiniti još veselijom.

Specijalan gost Teen Kids Market-a biće i Deda Mraz!

Svi zainteresovani roditelji mogu na dan marketa da ostave paketiće, koje će Deda Mraz deliti odmah nakon novogodišnje predstave u 18:30h!

Obeležene paketiće, sa imenom i prezimenom deteta, možete ostaviti na kasi Mikser House-a, na dan održavanja Marketa!

Izlagači koji će vam se predstaviti na Teens Kids Marketu su:

COFA GAMES, MIA LUTKE, MillaVilla, SOVICA, ŠKRABAC, ANA DOJČINOVIĆ IGRICE, RADIONICA BUBICA, TUTU LUDICA, MILO DESIGN, TRI PRASETA, A CUP OF TEA , BRAIN ON BRAIN, INSTITUT ZA EKSPERIMENTALNU FONETIKU I PATOLOGJU GOVORA, DATA STATUS, ŠKOLA STRANIH JEZIKA OD A DO Z, NANI ZANI OGRLICE, THE HATTED FAIRY, KRISTINA PEŠIĆ , QREATIVA SMOQVICA, STARLIGHTZ LAMPE , DivArt , LAZY BAG, TIKA TAKA VEGGIE, TEODORA KEKSIĆI, HAND BRAND, NALLE DREAMCRAFT.

Program Teens Kids Marketa :

U Teens zoni tokom celog dana, video igrica AWAKENING OF THE HEROES za 10 takmičara na štandu COFA GAMES .

Od 10h do 17h Radionica pravljenja novogodišnjih ukrasa specijalnim lutkicama “Ukrasimo Savamalsku jelku” koju će deca praviti i kačiti na jelku na licu mesta. Na kraju Marketa, autori će moći svoje lutkice da ponesu kući.

Radionica “TRI PRASETA” na kojoj će deca u toku celog dana crtati novogodišnje ukrase i njima okititi Deda
Mrazov kutak.

Mozgalice u toku celog dana na štandu “BRAIN ON BRAIN”

Od 12h do 14h iznenađenje za devojčice, slikanje sa njihovom omiljenom junaknjom iz crtanog filma HELLO KITTY
Od 13h do 14h DERETINA radionica za tinejdžere “Pesak i zvezde” (za uzrast od 7-10 godina) na kojoj će utonuti u svet kosmosa i otkriti mnoge tajne sveta koji nas okružuje.

Od 14h do 15h DERETINA radionica “Muški dnevnik” (za uzrast od 10 – 13 godina) tokom čitanja odlomaka iz istoimenog romana Dušana Pejčića proveravaćemo suprostavljene stavove o tome da li su hrabriji dečaci ili devojčice, mogu li da budu među sobom najbolji drugovi, da li je blam najstrašnja stvar u životu koja se
može desiti?

Obe radionce vodi književnik Dušan Pejčić, autor knjiga “Pesak i zvezde” i “ Muški dnevnik”.

Deretine radionice iz ciklusa ŠONJAVKO

U 18h novogodišnja predstava za decu svih uzrasta “Iz JA grada u TI grad”, po motivima knjige Mirsini Vigopolu, dramatizacija Nina Linta. Priča prati avanture Srđana koji iz svog rodnog JA grada u kome vlada kraljica Gordana, dospeva prateći devojčiu Vedranu iz TI grada u potpuno drugačije okruženje.

Na kraju predstave očekujemo dolazak DEDA MRAZA koji će po želji roditelja podeliti paketiće deci.

U toku celog dana, paketići se mogu ostaviti na info pultu Miksera.
Za sladokusce i ljubitelje zdrave hrane biće iznenađenja .

Ukoliko još uvek niste kupili novogodišnje i Božićne poklone za svoje najdraže, u beauty i gift zoni Vas očekuje veliki izbor prelepog nakita, šalova, lampi, kozmetika, odeće, kućnih sitnica…

Za sve koji žele da se posavetuju oko izbora šminke za novogodišnju noć, biće organizovano šminkanje profesionalnog šminkera.

Dragi roditelji, draga deco, sa velikom radošću Vas očekujemo u Mikseru, u subotu 24. decembra od 10:00h do 19:00h! :)