fasada

Mikser pokreće crowdfunding kampanju za završetak kulturnog centra Mikser House Sarajevo!

Kulturna organizacija „Mikser“ iz Beograda pokreće medjunarodnu crowdfunding kampanju za završetak radova na rekonstrukciji napuštene fabrike u  industrijskom  kompleksu „Vaso Miskin Crni“ u Pofalićima u budući regionalni centar Mikser House u Sarajevu, čije je svečano otvaranje zakazano za 8. septembar ove godine.

MHS - Hala 2

Mikser organizacija je do sada prikupila ¾  neophodnih sredstava, iz sopstvenih izvora i uz pomoć komercijalnih partnera, fondacija, privatnih donatora i prijatelja projekta.  Preostalih 25 % ili 75 000 eura, pokušaćemo  da obezbedimo solidarnim finansiranjem građana, zainteresovanih  kolektiva,  budućih posetilaca naše Mikser kuće, ali i pojedinaca  širom sveta koji dele naša uverenja da je inicijativa koja afirmiše lokalne talente i model kulturne reintegracije regiona pravi put za repozicioniranje Balkana.

MHS - Hala 1

Duboko smo uvereni da će Mikser  House u Sarajevu biti snažan katalizator kulturnog i civilizacijskog dijaloga među mladim ljudima u regionu bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost, uvažavajući osnovne postulate apsolutnih vrednosti na  kojima Mikser House  iz Beograda veće godinama gradi svoj mukotrpni put samoodrživosti i postojanja na kulturnoj sceni regiona, bez ijednog dinara državnog finansiranja. Ti postulati su – multikulturizam, tolerancija, kreativnost, pomirenje i podsticanje kreativnog preduzetništa kod mladih, kao ozbiljne razvojne šanse za prosperitet budućih generacija na Balkanu.

MHS - kantina 2

Svi detalji oko načina na koji zainteresovani pojedinci i kolektivi mogu pomoći završetak radova na rekonstrukciji bivše fabrike u kulturni centar Mikser House u Sarajevu, nalaze se na ovom linku: https://igg.me/at/MikserHouseSarajevo/x/16974649

Kako od vidljivosti kampanje najviše zavisi njen uspešan ishod, pojedinci, kolektivi i mediji mogu učiniti mnogo za uspeh Mikserove crowdfunding kampanje deljenjem linka i informacije o kampanji na društvenim mrežama.

MHS - Innovation Lab 1

Hvala unapred svima koji će na ovaj način doprineti nastavku rada platforme Mikser House!

Vidimo se na otvaranju vaše i naše Mikser kuće, 8. septembra  u Sarajevu.

MHS - Zajednička bašta 2

Vaš Mikser tim