Mikser-Design-market

Mikser Dizajn Market: Dizajnerske bahanalije

Prvi Mikser Design Market u 2016. godini donosi novine koje će najkreativniju tržnicu u gradu učiniti još lepšom, uzbudljivijom, primamljivijom i još boljom! Kako se market održava tog čuvenog 14. februara, kreativni tim Mikser Design marketa je rešio da se ne prikloni globalnoj struji obeležavanja dana svetog Valentina, čije je ime sinonim za slavljenje ljubavi, ali ni onoj ortodoksnijoj koja toga dana obeležava dan zaštitnnika vinogradara, svetog Trifuna. Umesto toga, prvi Mikser Design market u 2016. godini slavi i jedno i drugo – i ljubav i vino, i to na antički način!

Pozivamo vas da nam se pridružite na prvim dizajnerskim bahanalijama / dionizijama, koje će biti u znaku grčkog boga Bahusa / Dionizija i u znaku festivala koji je u antičkoj Grčkoj, a kasnije u antičkom Rimu, slavio vrednosti  poput ljubavi, hedonizma, prosperiteta, blagostanja i slobode mišljenja i življenja.

Kako su i meneade, bahantkinje i satiri po nekoliko dana slavili ovakav način života na antičkim bahanalijama, red je da se i naše dizajnerske dionizije produže, pa će, prvi put, Mikser Design Market trajati dva dana!

Naše drage izlagače, dizajnere, proizvođače i ostale kreativce pozivamo da se ne štede i da daju sve od sebe da dizajnersko bahanalisanje prođe u izobilju dobrih ideja i originalnih rukotvorina! Svi koji žele da učestvuju u dvodnevnom Mikser Design Marketu inspirisanom ljubavlju, vinom, antikom i hedonizmom, mogu poslati prijavu do utorka, 9. februara, na kuzman@mikser.rs.  Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili linije proizvoda, kontakt telefon, kratak opis proizvoda koji će biti izlagani, e mail adresu, web adresu ili link ka FB strani (ukoliko postoji).

Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1,2m, a kotizacija za učešće 3000 dinara za oba dana.

Mikser Design market: Dizajnerske bahanalije otvoren je u subotu, 13. februara, od 12 do 22h i u nedelju, 14. februara od 11 do 16h. Ulaz je slobodan.