02-web-mdm-red-nose-district

Mikser Design Market / Red Nose District / 25. decembra

Mikser Design Market, omiljena kreativna oaza beogradske publike, za poslednje ovogodišnje izdanje sprema nešto vrelo i smelo! Prepustite se umetničkim strastima i najsmelijim kreativnim fantazijama u okviru Red Nose District-a, koji će se održati 25. decembra sa početkom u 12h u Mikser House-u!

Red Nose Distric postaće sigurna luka za sve one koji svoje ideje i najsmelije zamisli nisu imali hrabrosti da negde drugde predstave. Vreme je za odbacivanje stidljivosti i prepuštanje divljem kreativnom duhu koji nas u vrtlogu boja i materijala ostavlja bez daha. I ne brinite… Šta se desi u distriktu ostaje u distriktu.

Iako smeo i vreo, predstojeći Mikser Design Market, predstavlja i uvod u novogodišnje praznično veselje i raspoloženje, mesto zabave pred omiljeni period godine. Rado ćemo ugostiti sve koji žele da uživaju i zabave se u našoj opuštenoj, šarenoj, obojenoj, svetlucavoj kreativnoj atmosferi.

Red nose district je zona bezgraničnog dizajnerskog delovanja i kreativnosti, koja u duhu nove godine, kupovanja poklona, zvončića, lampica, druženja, toplog okruženja, kuvanog vina, cimeta i kolačica obećava najbolji izbor za lenji nedeljni dan!

Svi zainteresovani izlagači koji žele da učestvuju na Mikser Design Market-u Red Nose District, 11. decembra, mogu poslati prijavu do, nedelje 25. decembra na mail adresu kuzman@mikser.rs.

Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili linije proizvoda, kontakt telefon, kratak opis proizvoda koji će biti izlagani, e mail adresu, web adresu ili link ka FB strani (ukoliko postoji).

Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 120 cm x 100 cm, a kotizacija za učešće je 2000 dinara.

Mikser Design market: Red Nose Distric otvoren je 25. decembra od 12 do 20h, a ulaz za sve posetioce je slobodan.