MF-BAZAR-04-Web-Pic

MIKSER BAZAR 2017

MIKSER BAZAR 2017

Dragi izlagači,

Pozivamo Vas da budete deo najvećeg regionalnog festival kreativnosti!

Mikser Bazar predstavlja uzbudljivu tržnicu namenjenu stvaraocima iz različitih oblasti na kojoj će se predstaviti selekcija najboljih učesnika Mikserovih tradicionalnih marketa: Design, Vintage, Food i Kids.

Mikser Bazar ove godine prati globalne trendove migracija i vraća se na svoje izvorište, silose Žitomlina.

Bazar će i ove godine okupiti  dizajnere, kreativne zanatlije, proizvođače rukotvorina, nakita, odeće i obuće, dekorativnih predmeta, prodavce secondhand i vintage komada, kolekcionare, antikvare, prodavce gramofonskih ploča, kaseta, stripova, dečjih igračaka i opreme, kao i izlagače dizajnirane hrane, pića i delikatesa, koji će svojim umetničkim delovanjem i nesputanim kreativnim duhom oplemeniti prostor industrijske zone Donjeg Dorćola.

Mikser Bazar vam pruža priliku da pronađete jedinstveni dizajnerski detalj, kupite vintage garderobu ili komad starog nameštaja, gustirate ukusne i jedinstvene slatkiše i slaniše, usrećite vaše mališane zanimljivom igračkom ili se jednostavno prepustite kreativnom komešanju ove nesvakidašnje tržnice.

Mikser Bazar poziva sve zainteresovane izlagače da izlože svoje rukotvorine i proizvode od 25. do 28. maja na velikoj kreativnoj tržnici na donjem Dorćolu.

Prijava treba da sadrži:

Ime, prezime, ime brenda, kontakt telefon, e mail, FB stranicu i web stranicu (ukoliko postoji) i dve do pet fotografija proizvoda. Prijave slati na bazar@mikser.rs . Prijave se mogu poslati do 14.05. u ponoć.

Kotizacije:

  1. Štand sa tendom je moguće zakupiti isključivo za sve dane trajanja bazara i cena kotizacije iznosi 11000RSD.
  2. OSB štand je moguće zakupiti za sve dane ili samo za dane vikenda. Cena kotizacije za sve dane je 9000rsd, dok je cena kotizacije za vikend 7000rsd.

Mikser obezbedjuje izlagačko mesto i OSB sto, kao i tezge sa tendom. Svako izlagačko mesto dobija i jednu stolicu. Izlagači su odgovorni za opremanje svog izložbenog prostora.

Radno vreme Bazara je:

  • Četvrtak od 17h do 22h
  • Petak od  17h do 22h
  • Subota od 12h do 22h
  • Nedelja od 12h do 20h

Kreativna selekcija će ce vršiti odmah po evidentiranju prijave za izlaganje. Svi aplikanti će biti obavešteni emailom, na adresu koju su dostavili u prijavi. Nepotpune prijave nećemo uzimati u razmatranje.

Svi izlagači moraju da izmire kotizacije zaključno sa 20. majem.

 

Kontakt osoba:

Miloš Kuzmanović, bazar@mikser.rs, 0652222860