web2

Love Mystical Balkan: Predstavljanje nove M Design kolekcije

U nedelju, 13. novembra, na galeriji Mikser House-a će premijerno biti predstavljenja nova kolekcija brenda M Design, pod nazivom „Love Mystical Balkan“. Ulaz je slobodan, a postavka će za javnost biti otvorena sve do 18. novembra.

5

M design je brend koji stvara originalne i unikatne tekstilne stvari za kuću i na taj način čini vaše enterijere jedinstvenim i prijatnijim mestom za život. Prirodni materijali, visoko kvalitetna ručna izrada, posebna tehnika i originalnost je pečat koji ostavlja ovaj brend. Svake godine se izvede i predstavi po jedna limitirana kolekcija unikatnih proizvoda. Sav dosadašnji rad se može pogledati na adresi www.mdesign.rs kao i na svim društvenim mrežama.


3

Ovaj put vam M design na čelu sa dizajnerom Milicom Petrović predstavlja treću po redu kolekciju „Love Mystical Balkan“ koju čine stvari koje koristimo u svojoj svakodnevnici, enterijerski tekstilni aksesoar, ali sa jednim posebnim umetničkim pristupom. Ovaj put će na izložbi biti premijerno predstavljeni i novi proizvodi koji su uvršteni u kolekciju. Inspiracija za najnoviju kolekciju, kao što i naziv govori poslužio je Balkan, kao i staroslovenski simboli. Mističnost ovog dela sveta je autora navela da je prikaže u svom radu i preoblikuje i predstavi u jednoj sasvim modernoj priči. Uz široku simboliku Balkana, misterija istog takodje se provlači i kroz sam kolorit. Svetle i tamne površine kao simbolika svetlosti i tame, igra dobra i zla i crvene površine koja predstavlja ljubav i pozitivnu energiju. Uvodjenjem upravo ove tople crvene boje nastaje potreba da se sa svima podeli dobra energija i ljubav i predstavi da je sklad ključ dobrih vibracija.
Ovo je prava prilika za sve ljubitelje dobrog dizajna da na vreme rezervišu i poruče svoj unikatni komad proizvoda i učine svoje enterijere posebnim