Event Cover_kids market-01 mali

Prvi Kids Market „Lollipop“ @ Mikser House 12.11.

PRVI KIDS MARKET „LOLLIPOP“ u Mikser House Sarajevo

Pridružite nam se i Vi na prvom Mikser Kids marketu koji će se održati u nedelju, 12 novembra, od 11 do 20 sati, u prostorijama Mikser House-a, Kolodvorska 12.

Mikser Kids market posvećen je zimskim radostima i prazničnoj atmosferi! Svi koji 12. novembra dođu u Mikser House za svoju djecu mogu odabrati igračke, odjeću obuću, rukavice, kape.. kao i razne predmete koje izlagači budu nudili.
Pozivamo roditelje da nas sa svojim mališanim  posjete i da svi zajedno proslavimo radosti koje nam donosi zima!!

Mikser poziva sve Vas koji se bave proizvodnjom igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme i drugih proizvoda namjenjenih najmađim, kao i dječije igraonice da učestvuju na marketu.

Svi koji žele da nam se pridruže na Mikser Kids marketu, mogu poslati prijavu do 08.11. na e-mail natalia.d@mikser.rs. Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili linije proizvoda, kontakt telefon, kratak opis proizvoda koji će biti izlagani, e-mail adresu, web adresu ili link ka FB stranice (ukoliko postoji).

Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 80m x 80m, a kotizacija za učešće na Mikser Kids Marketu iznosi 30KM

Market je otvoren za posjetioce od 11 do 20 sati.

Srdačno, Mikser