Nova svest fest

Festival ljubavi i duhovnosti – „Love & Spirit“

Peti Festival ljubavi i duhovnosti – „Love & Spirit“ biće održan u ponedeljak, 15. februara, od 10 do 18 sati, u Mikser House-u.

Posetioci „Love & Spirit” festivala imaće prilike da se upozanaju sa izuzetno važnim temama za duhovni razvoj i dobiju smernice za pronalaženje ličnog mira, neophodnog u ovom vrtoglavom tempu života. Nova koncepcija festivala omogućiće svim posetiocima da u okviru samih štandova izlagača prisustvuju njihovim celodnevnim radionicama i predavanjima.

Na glavnoj bini imaće prilike da prisustvuju promocijama novih duhovno-ezoterijskih izdanja knjiga i časopisa, koncertima terapeutske muzike i sl.

Na galeriji Mikser House-a, u okviru posebne festivalske celine “Astro sfera”, poznati astrolozi će raditi individualnu prognostiku za 2016. godinu, natalne karte i ostala astrološka savetovanja.

Ukoliko ste zainteresovani za izlaganje možete nas kontaktirati naloveandspiritbelgrad@gmail.com

Ulaznica je 150 dinara.

U nastavku večeri, kao specijalni gosti Mikser Housa i festivala “Love & Spirit”nastupiće internacionalna muzička grupa “Blue Flower”, koja isključivo izvodi muziku Šri Činmoja, velikog duhovnog učitelja. Koncert počinje u 20 h i ulaz je besplatan.

Organizatori festivala su “Asklepios” i Mikser House.
Program se može videti na www.asclepios.co