GILE I CANE (2)

Electric Party / DJ Gilepsie & DJ Cančuga

Ovaj put Cane i Gile dolaze u Sarajevo u svježem i neobičnom formatu, kao DJ duet.  Slušaćemo muziku koja ih je inspirisala, vaspitavala, muziku na kojoj su odrasli i čiji je senzebilitet svakako utkan u fantastične opuse Električnog orgazma i  Partibrejkersa.

23. decembra u 21 h MH Sarajevo imaće da izuzetnu priliku da ugosti dve istinske zvijezde jugoslovenskog rock and roll a koji nam dolaze iz Beograda. Zorana Kostića Caneta, frontmena kultnih Partibrejkersa, i  Srdjana Gojkovića Gileta, jednog od autentičnih pokretača jugoslovenskog  novog talasa  sa svojim  legendarnim  bendom Električni orgazam.  Uz  Milana Mladenovića i Koju-Disciplina Kičme, ova četvorka nesumnjivo predstavlja ikonične figure beogradske i jugoslovenske rock and roll scene koja je sanjala neki bolji, lepši svet , a svojim nezaboravnim svirkama i afirmacijom apsolutnih vrednosti zajedništva, antiratne pobune i solidarnosti, ostavila neizbrisiv trag na jugoslovenskoj rock sceni.

Požurite sa kupovinom karata čija će cijena iznositi 10 KM, broj mjesta je ograničen. Karte možete kupiti na svim prodajnim mjestima www. kupikarte.ba i u Mikser House-u od ponedeljka 4. decembra