13435337_1033529713391270_1834980725120324274_n

Drugi Baby Fest za roditelje, trudnice i bebe

Drage mame, tate, trudnice, teče, tetke, bake, deke…dobrodošli na još jedan festival posvećen bebama! Nakon prvog, letnjeg, Baby festa u Mikser House-u, pozivamo vas na novo, jesenje, izdanje festivala koje će 26. i 27. novembra okupiti proizvođače bebi opreme, kozmetike, hrane, kao i etablirane predavače i stručnjake iz najrazličitijih oblasti koje se bave roditeljstvom i razvojem deteta.

Baby Fest predstavlja jedinstveni koncept događaja koji na jednom mestu nudi sve što je potrebno budućim i novim roditeljima. Posetioci će se na dvodnevnoj manifestaciji upoznati sa novitetima iz sveta roditeljstva i novim naučnim otkrićima iz sveta psiho-fizičkog razvoja deteta, ali i degustirati razne prehrambene proizvode za trudnice i bebe, dobiti korisne savete o prvim stadijumima roditeljstva, ostvariti atraktivne popuste, kupiti bebi i dečju opremu, odeću i obuću i još mnogo toga.

Drugi Baby Fest će u Mikser House-u ugostiti stručnjake, nutricioniste, farmaceute, defektologe, ginekologe, akušere, psihologe, koji će održati niz predavanja i radionica važnih za pravilan rast i razvoj deteta, a samo neke od oblasti koje će biti pokrivene su pravilna ishrana, motorni razvoj, vaspitanje, obrazovanje, tendencije u savremenoj medicini i stomatologiji, matične ćelije, nega kože beba, epiduralna anestezija, dojenje, joga za mame, trudnice i bebe i još mnogo toga.

BUDITE DEO BABY FEST-A:
Ovom prilikom pozivamo i sve zainteresovane izlagače bebi i konditorske opreme, kao i sve predavače i škole roditeljstva da se prijave za učešće na drugom Baby Festu, slanjem podataka (ime, prezime, naziv firme/brenda/škole, kratak opis proizvoda/usluge, dve do četiri fotografije, kontakt e-mail, telefon i web stranu/fb profil ukoliko postoji) na babyfest@mikser.rs.
Baby fest je otvoren u subotu i nedelju, 26. i 27. novembra od 11 do 20 časova, a ulaz je slobodan za sve posetioce.

Pratite nas i na https://www.facebook.com/BABY-FEST-Serbia