02-web-rakija-fest-2016

Deseti Rakija Fest: Balkan Urban Experience / 3. decembar

Doživite jedinstveno balkansko iskustvo na jubilarnom desetom Rakija Festu, koji će se održati 3. decembra u Mikser House-u (Karađorđeva 46).

Rakija Fest: Balkan Urban Experience je susret tradicionalnog i modernog, mesto jedinstvene energije i odlične zabave. Tokom celog dana, na festivalu će se preplitati DJ setovi i živa muzika poznatog benda ZaBeat, što u kombinaciji sa mnogobrojnim izlagačima rakija i balkanskog slow food-a, garantuje odličan provod.

Osim dobre zabave, u okviru festivala će se održati ocenjivanje rakija od strane veselog žirija i izbor najbolje srpske rakije, izložba radova mladih balkanskih dizajnera, izbor za novi dizajn zvaničnog suvenira Grada Beograda kao i nagradne igre za posetioce.

Balkan Urban Experience predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, Rakija Festa, koji nakon deset godina prerasta u mesto autentičnog gastronomskog događaja i jedinstvene zabave i kreativnosti.

U hladnom decembarskom danu, 3.12. zagrejaće vas i kuvana rakija, razni delikatesi našeg podneblja, kao i slatki specijaliteti. Uz nacionalne eliksire i zanimljive muzičke fuzije, Rakija Fest biće mesto koje na savremeni način predstavlja tradicionalne motive i stvara autentičnu balkansku energiju.

Organizatori Rakija Fest: Balkan Urban Experience festivala su Rakia Bar i Mikser House, uz podršku Turističke organizacije Beograda.

rakijafest

Više informacija na www.rakijafest.com