e-najava-mixer

Dečiji Festival šonjavka i štreberke u Mikser House-u / 4. decembar 2016

Dečji Festival šonjavka i šteberke, nastao je po najpopularnijim dečijem serijalima knjiga „Dnevnik šonjavkaʺ i „Dnevnik štreberke“  zakazan je za 4. decembar  od 12 do 15h u Mikser House-u!

Na nezaboravnom druženju, decu će zabavljati animatori i glumci iz glumačkog studia „Bis“, a očekuje ih zabava, kvizovi, edukativne igre, crtanje, pokloni i još mnogo toga!

Otkrijte zašto je „Dnevnik šonjavkaʺ najpopularniji roman u stripu zbog kojeg su milioni dece širom sveta počeli da čitaju.

„Dnevnik šonjavkaʺ nije klasičan strip, ali ni knjiga, već nešto između, tačno po meri današnjeg deteta. Brz, dinamičan i duhovit, „Dnevnik šonjavkaʺ sadrži puno ilustracija i gegova koje s tekstom čine štivo koje nepogrešivo privlači pažnju dece a savremeni, inteligentni humor, naročito je privlačan deci u ranom pubertetu.

Junak ovog serijala je dečak Greg Hefli koji na svom putu odrastanja nailazi na mnogobrojne prepreke. Greg nije savršen već običan dečak, sa uobičajenim problemima, a zbog načina na koji opisuje svoje dogodovštine, knjiga je podjednako zabavna i odraslima.

Ovaj serijal je izdat u preko 30 zemalja, a snimljena su 3 filma, a trenutno se snima 4. koji će se bazirati na 9. nastavku „Dnevnik šonjavka 9 – Dugo putovanje“ koji možete očekivati u izdanju Derete oko Nove godine. Odmah pošto je objavljen, 2007, „Dnevnik šonjavkaʺ je postao najčitanija dečja knjiga u Americi, a ubrzo i u ostalim delovima sveta. Do sada, izdavačka kuća Dereta objavila je sedam nastavaka „Dnevnik šonjavkaʺ, a u pripremi su i ostali.

Avanture ovog neobičnog dečaka pomogle su milionima dece da se identifikuju s njim i shvate da je svako poseban na svoj način.

Uz „Dnevnik štreberke“ klinci imaju priliku da zavire i u dnevnik jedne devojčice.

Niki Maksvel je četrnaestogodišnjakinja pokušava da se prilagodi novoj okolini, školi i društvu. Kada počne da beleži svoje dogodovštine u dnevnik i uposli kreativnost i smisao za humor, shvatiće šta je (i ko je) stvarno kul.

Prijava: Putem Fejsbuk grupe Dnevnik šonjavka fan-klub ili na telefon 063 311 947

Napomena: broj mesta  je ograničen.