Igracke-baner

Berza igračaka i stripova u Mikser House/ 19. februar

Berza klasičnih i filmskih igračaka i stripova, kolekcionarskih figura i likova iz epske i naučne fantastike održaće se u nedelju 19. februara od 10 do 18h u Mikser House-u!

Na ovom jedinstvenom događaju u gradu moći ćete da nađete sve igračke i stripove koje volite i da razgovarate sa kolekcionarima, a možda i da se prisetite nekih klasičnih igračaka, igara i stripova, koje više nigde ne možete da nađete.

Na berzi vas očekuje veliki izbor akcionih figura svetskih franšiza kao što su: Star Wars, DC Comics, Marvel, Masters Of The Universe, McFarlane Toys, Disney, kao i izdavačke strip kuće System Comics, Makondo i novosadski Komiko sa svojim najnovijim izdanjima.

Ovom prilikom poznati beogradski izdavač naučnofantastičnih i horor izdanja – Čudna knjiga, promovisaće knjigu Simona Marića „Enciklopedija savamalskih bića“, interesantnu zbirku koja opisuje razna mitološka bića otkrivena na teritoriji Sava Male, a kako je Mikser House u samom srcu gore pomenutog kraja, nema boljeg mesta za ovakav dogadjaj…!

Na ovom dogadjaju posebno će biti zanimljivo prisustvo beogradskog i novosadskog kluba društvenih igara i board game-ova, C-22 i Dragon, posetioci će moći da se upoznaju sa svetom igara i ukoliko žele i da ih igraju na licu mesta, a za najmladje će biti priredjena i LEGO izložba.

Ulaz na berzu košta 100 dinara.