mikser1

Balkan design shop Mikser house-a: Kuća za sve naše kreativce

Iz Mikser house-a naglašavaju kako je jako bitno podržati domaće dizajnere jer trebamo probuditi svijest građana da vrijedi kupovati njihove proizvode.

Prodavnica balkanskog dizajna u Mikser House-u u Kolodvorskoj 12 predstavlja javnosti najbolje primjere balkanske kreativnosti i preduzetništva kroz selekciju autentičnih proizvoda i rukotvorina domaćih i regionalnih dizajnera i proizvođača. Ponuda obuhvata originalne, savremene komade namještaja i kućne dekoracije, unikatnu odjeću, torbe, majice sa originalnim printovima, autorski nakit, urbane aksesoare, inovativni program za djecu, ekološke proizvode, kao i publikacije i stručnu literaturu iz domena kreativnih disciplina, djela savremene domaće i regionalne književnosti. Podržavaju rad domaćih dizajnera i pružaju im vidljivost. 

Pravi su ambasodori domaćih brendova. Ruby Red, Revolt, Articoolisan, Udružene, vuna.ba, PlusMinus, Ljiljana Majkić, Amelie, MakeMe, Werkstatt, Opsessive Complussive su samo neka imena koja možete pronaći u Balkan design shop-u. Svi ovi brendovi imaju kvalitet, odličan koncept i priču iza svojih proizvoda.

Koja priča stoji iza Balkan design shopa?

Naš glavni cilj je ta podrška kreativcima, jer nemaju baš puno te podrške od institucija niti od vlade. Ima u Bosni i Hercegovini toliko talenta, kreativnih ljudi koji ne odustaju jer jednostavno vole ono čime se bave. Nama je čast pružiti priliku direktne komunikacije sa klijentima. Domaći i strani kupci su oduševljeni i iznenađeni količinom i kvalitetom dizajna u bilo kojoj sferi. Tako da naše mušterije također postaju ambasadori lokalnih dizajnera . Its a win/ win for everyone., naglašava Natalia Dmitrieva menager Balkan Design shopa.

Mikser4

mikser2

Kakve su reakcije posjetitelja?

Do sada smo dobili samo pozitivne komentare. Posjetioci nam konstantno govore da je Mikser za njih svojevrsno utočište od svakodnevnice, najviše zbog potpuno drugačijeg i originalnog koncepta rada, svakodnevnih događanja i predivne atmosfere. Kod nas su svi dobrodošli, zato se i zovemo “Kuća za sve naše ljude”. Pozivamo sve vas da nas posjetite, da vidite naš Balkan Design Shop i na lično osjetite toplinu Miksera i naših ljudi., ističe Halid Gušo PR Mikser house-a.

mikser5

mikser3

Iz Mikser house-a naglašavaju kako je jako bitno podržati domaće dizajnere jer trebamo probuditi svijest građana da vrijedi kupovati njihove proizvode. Stoga ih obavezno posjetite na adresi Kolodvorska 12 i uvjerite se u kreativnost domaćih dizajenera. Sigurni smo kako ćete pronaći nešto za sebe.