Baby Malik, photograhed by Annie Carrier, a volunteer photograher with Now I Lay Me Down To Sleep, which provides portraits of mostly perinatal infants who have died. For story by Bruce Deachman.

Baby Fest za roditelje, bebe i trudnice

Mikser House ovog leta pokreće novi koncept događaja namenjen (budućim) mamama i tatama, trudnicama i bebama. Za vikend, 18. i 19. juna, u Mikser House-u će se na prvom Baby Festu okupiti proizvođači bebi opreme, kozmetike, hrane, kao i predavači i stručnjaci iz najrazličitijih oblasti koje se bave roditeljstvom i razvojem deteta.

Baby Fest, koji će se dva puta godišnje održavati u Karađorđevoj 46, predstavlja jedinstveni festival koji na jednom mestu nudi sve što je potrebno budućim i novim roditeljima.

Posetioci će imati priliku da se na dvodnevnoj manifestaciji upoznaju sa novitetima iz sveta roditeljstva, degustiraju proizvode, dobiju korisne savete, ostvare atraktivne popuste, kupe baby opremu ili prisustvuju radionicama kao i predavanjima eminentnih stručnjaka važnih za pravilan razvoj i rast deteta.

Baby fest je otvoren u subotu i nedelju, 18. i 19. juna, od 11 do 20 časova u Mikser House-u (Karađorđeva 46), a ulaz je slobodan.

PROGRAM

baby-fest-program