Winter Wonderland EVENT

Design market „Winter Wonderland“

Pridružite nam se na novom izdanju Mikser Design marketa koji se održava u nedelju, 24 decembra, od 11 do 18 časova u Mikser House-u (Kolodvorska 12).

Bliži se vrijeme praznika, vrijeme kada se kupuju pokloni i širi ljubav. Obradujte svoje nabliže i najdraže posebnim pokonom, ali nemojte zaboraviti i na sebe.

Specijalno izdanje marketa “Winter Wonderland” posvećeno je zimi,snijegu,zimskim radostima ali i prazničnoj atmosferi! Svi koji 23. decembra dođu u Mikser House moći će da učestvuju u različitim radionicama i uživaju u predstavama i zanimljivim nastupima u okviru našeg programskog dijela.
Pozivamo sve koji uživaju u zimi i zimskim radostima da nam se pridruže i uživamo u svim čarima koje nam zima donosi.

Svi koji žele da učestvuju na Mikser Design marketu „Winter Wonderland“, mogu poslati prijavu do 20. decembra na adresu: market@mikser.rs . Prijava treba da sadrži: Predmet:Prijava za Design market „Winter Wonderland“
ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda ili linije proizvoda, kontakt telefon, kratak opis proizvoda koji će biti izlagani, e mail adresu, web adresu ili link ka FB strani (ukoliko postoji).

Mikser House će svim izlagačima obezbjediti pultove prosječnih dimenzija 1m x 0,8m, a kotizacija za učešće na Mikser Design marketu iznosi 75KM.