busines

12. Business Cafe u Beogradu: Van okvira

12. Business Café u Beogradu, sa temom: Van okvira, održaće se 29. juna u 18 časova u Mikser House-u (Karađorđeva 46). Ulaznice po ceni od 1000 dinara su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a, kao i na licu mesta, sve do početka događaja.

Glavni gost 12. Business Cafea je Miša Lukić, osnivač marketinške agencije Leo Burnett, a danas na poziciji CEO Publicis One Central and Eastern Europe. Miša je 2010. postao najmlađi laureat UEPS-ove Nagrade za životno delo, a u istom periodu proglašen je za Ličnost godine u Srbiji, dok je 2013. poneo titulu Lidera u kreativnom mišljenju u Srbiji. Tokom 2009. našao se među top 100 najuspešnijih menadžera u Srbiji, a dve godine kasnije, kao i 2013, među top 100 biznis lidera u Jugoistočnoj Evropi. Dobitnik je nagrade Srpske asocijacije menadžera za Najboljeg poslodavca u 2013. Godini.

S nama su i Istok Radovanov, jedan od trojice kolega iz Zrenjanina koji stoje iza brenda drvenih naočara Prayeyewear koje se uspešno izvoze; Milena Radenković, osnivač Makadama, koji na jednom mestu okuplja radove zanatlija, umetnika i dizajnera iz različitih krajeva Srbije sa željom da doprinese očuvanju tradicije i domaćih proizvoda, kao i da podstakne razvoj preduzetništva u Srbiji; Dobrica Nikolić, vlasnik firme Ambalažerka.

Na kraju nas po prvi puta čeka modna revija Belgrade Workshopa koji odeva Kristinu Ercegović na svim Business Cafeima i drugim javnim nastupima u regionu.

Uz sveži jazački sir iz Vojvodine i Grand kafu, goste očekuju pokloni sponzora, kao i muzički nastup jednog od redovnih gostiju iz publike.

Sponzori Business Cafea su: Wiener Staedtische osiguranje, Grand Kafa, Totally Wellness i Belgrade Workshop

Partner Business Cafea je Privredna komora Srbije.

Organizacijski partner je Mikser House.

Prijatelji su PR agencija Kontakta, Advokatska kancelarija TSG, OP-ED i Frizerski salon Uglješa.

Medijski pokrovitelji su Bizlife, Nova ekonomija, a regionalni medijski pokrovitelj je Media Marketing.