Business Cafe

11. Business Cafe u Beogradu

11. Business Cafe u Beogradu, održaće se 4. maja u 18 časova u prostoru Mikser House-a. Tema 11. Business Cafe-a je „ Mali su veliki“, a gosti su:

Zoran Vujović, v.d. predsednika Asocijacije malih i srednjih preduzetnika i preduzeća Srbije,
Ivan Minić, glavni i odgovorni urednik www.mojafirma.rs i Srđan Janičijević, serijski preduzetnik, danas osnivač i direktor Mokrogorske škole menadžmenta.

Business cafe predstavlja organizovanja druženja malih preduzetnika i onih koji to žele da postanu. sa ciljem razmene informacija, deljenja preduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje sopstvenog posla. Ideja se rodila čitajući istraživanje jedne agencije koje je pokazalo da se 57% poslova sklopi uz kafu, a lično iskustvo pokazalo je da je umrežavanje jedno od ključeva za uspeh.

Prvi Business cafe održan je 29. marta 2011. u Zagrebu, a vremenom se proširio putem licence na Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu goru i Sloveniju. Druženja se organizuju svaka dva meseca na različitim lokacijama, a goste uz inspirativne poznate preduzetnike u ugodnom društvu očekuju i korisne informacije i zanimljivi pokloni sponzora.

Business cafe uživa podršku Privredne komore Srbije, sponzori su Wiener Steadtische osiguranje i Grand kafa, a organizacijski partner Mikser House. Medijski pokrovitelji su BIZLIFE i Nova ekonomija, dok su prijatelji projekta PR agencija Kontakta, Op-Ed, TSG Advokatska kancelarija, Uglješa frizerski salon.